joi, 10 iunie 2010

iPhone 4G

iPhone 4 va avea un nou design şi peste 100 de noi caracteristici.
"Este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodată. Are sticlă pe faţă şi pe spate, iar pe laterale oţel inoxidabil", povesteşte Steve Jobs.
Are doar 9,3mm grosime, cu 24% mai subţire decât iPhone GS, fiind cel mai subţire smartphone din lume.
"Are antene integrate în structura telefonului - nu s-a mai făcut aşa ceva niciodată", subliniază preşedintele Apple.
iPhone 4 beneficiază de "retina display". "În orice display, există pixeli. Noi am crescut dramatic densitatea pixelilor, 4 în acelaşi spaţiu. Aşa avem mai multă precizie. Când faci zoom, obţii nişte imagini extrem de clare. Are 326 de pixeli pe inch. Niciun alt telefon nu are un asemenea display", arată Steve Jobs.
"Oamenii nici nu au visat la aşa ceva. Textele arată ca pe o carte imprimată foarte fin, nu s-a mai văzut aşa ceva pe ecranele electronice (...) iPhone 4 foloseşte un microSIM. Cea mai mare componentă este bateria. Pentru că am făcut bateria mai mare şi A4 este bună la managementul energiei, am îmbunătăţit durata bateriei. 7 ore de convorbiri 3G, 6 ore de navigat 3G, 10 ore de navigat WiFi, 40 ore de muzică şi 300 de ore în standby", mai spune preşedintele Apple.
Amprenta asupra mediului este mică. Telefonul nu conţine arsenic, mercur, BFR sau PVC.
Un alt element inovator al iPhone 4 este giroscopul. "Am legat giroscopul, accelerometrul şi GPS-ul, fiind perfect pentru gaming", mai spune Steve Jobs în cadrul conferinţei  WWDC 2010.
iPhone 4 are şi o nouă cameră foto. "Are un senzor de 5 megapixeli , iluminat din spate. Are un zoom digital de 5X, focus şi flash LED". În plus, camera înregistrează filme HD.
Apple a realizat şi o aplicaţie pentru realizarea de filme pe iPhone, iMovie. Se înregistrează video HD, iar apoi se editează imaginile cu tranziţii şi titluri.
Pe iPhone 4 se va putea folosi şi aplicaţia pentru iPad, iBooks.
iPhone 4 prezintă şi aplicaţia iAds. " Dezvoltatorii noştri trebuie să câştige bani pentru a putea realiza aplicaţii gratis şi cu preţuri foarte mici pentru utilizatori", explică Jobs.
iPhone 4 vine în două culori, negru şi alb, iar preţul este de 199 de dolari pentru iPhone 4 de 16GB şi de 299 de dolari pentru cel de 32GB.
Steve Jobs a anunţat că iPhone 4 va putea fi comandat începând cu 24 iunie, în cinci ţări: SUA, Franţa, Germania, Marea Britanie şi Japonia.



 

4 comentarii:

  1. Am o intrebare. Cand o sa faca un IPhone care o sa ne spele si pe picioare?:)) Ca eu deja abia astept.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,te-am trecut , trece-ma te rog cu urlul jocuri-tari.ro nu pauzamare.com , multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar esti in pana de idei pe blog daca ai ajuns sa faci un articol despre porcariile-secatoare-de-bani pe care le scoate iPhone ca sa aiba Steve Jobs valuta pe care sa o bage cand joaca Septica seara cu Bill Gates ... Jeeebus Craist ("\_(o.0)_/") <-- Big Bear Hug for your stupidity

    RăspundețiȘtergere