joi, 22 iulie 2010

De ce???

De ce nu ii apreciem pe cei de langa noi cand ii avem? De ce ne dam seama ca ii iubim dupa ce ii pierdem? De ce ii vrem cand nu ii mai putem avea?
De ce nu pot sa iau decizii mai usor? De ce nu stiu ce vreau? De ce nu stiu ce simt? De ce totul e greu si complicat? De ce nu e viata usoara? De ce imi place sa ma complic? De ce creez doar drama? De ce continui? De ce nu pot sa cunosc viitorul? De ce mi-au zis toti ca nu mai sunt eu?
De ce ai vrut sa fie asa? Sau de ce am vrut eu? De ce sa nu pot sa fiu eu? De ce nu pot sa ma opresc?  De ce chiar daca stiu ca e gresit eu tot continui? De ce te-am mintit? De ce am facut ceea ce am facut? 
De ce am venit pana la tine? De ce te-am tinut in brate? De ce mi-a placut sa ma trezesc cu tine? De ce am vrut altceva? De ce am fost rea? De ce te-am ranit? De ce ma urasc pentru asta? De ce simt ca explodez, dar raman calma?
De ce nu mi-ai spus nimic inainte? De ce ai tinut la mine? De ce simt ca nu te-am meritat?
De ce te iubesc? Te mai iubesc, oare? Te iubesc?

2 comentarii:

  1. In cele mai multe cazuri in dragoste risti sa suferi, dar nu oricum ci cu urmari. A iubi inseamna mare lucru,dar a te lasa iubit practic inseamna totul.
    " DE CE? " este o intrebare pe care si-o pun toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand afli raspunsurile la intrebarile astea..te rog sa mi le zici si mie!

    RăspundețiȘtergere