joi, 9 septembrie 2010

De ce e Basescu o curva?

De ce e Basescu o curva? Pentru ca se prostitueaza. Se vinde pe unde apuca. Mai nou la Etno TV. Din cate stiam eu Etno TV este o televiziune de muzica populara..

Pe viitor o sa il vedem la MTV. Atunci chiar o sa fie "tru".

4 comentarii:

  1. Nu stiu daca ai observat, dar pe Basescu, fost marinar de apa sarata, il prind perfect astfel de ipostaze. Zici ca e din acelasi film. Si chiar e! Pe lânga Bombonel, care mai intra tovaraseste intr-o discoteca uneori, prin campanii electorale, sa se dea cu tinerii pe aceeasi muzica, de zici ca e elefantul in magazinul de portelanuri. Sau Ponta, cu mecla lui de tocilar neputincios, care incearca si el o injuratura, sa para mascul alfa, si nu-i iese. Si exemple ar mai fi, dar pe Antonescu il scutim deocamdata de critica. Deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-l suport pe base.
    si da, cei ce se ocupa de campania lui si de aparitiile sale televizate au ales un post potrivit, pentru ca etno are un target mare, respectiv cei de la sate si cei invarsta. nu mi se pare deci iesit din comun, sau nepotrivita alegerea lui, din motive evidente. singura chestie ce ma deranjeaza e prezenta lui in general.

    RăspundețiȘtergere