luni, 1 februarie 2010

Pathology

Pathology este un film pe care l-am vazut de curand si care m-a impresionat foarte tare. 
Personajul principal este interpretat de Milo Ventimiglia. Tanarul este un doctor care promite multe. Ajunge sa lucreze intr-un spital in care colegii lui sunt o gasca cu hobby-uri ciudate. Toti sunt medici legisti, toti foarte buni. Ei sunt intrati intr-un joc in care fiecare omoara cate o persoara, iar ceilalti trebuie sa elucideze misterul mortii. Fiecare caz este o provocare pentru ei. 
Dr. Ted Grey, personajul principal, avea o viata in plina ascensiune pana sa dea de noii lui colegi. Era un doctor foarte bun, si avea o prietena care il iubea.Totul se schimba cand este acaparat in gasca. Dr. Juliette Bath este cea care il atrage cel mai mult in acest joc. Un joc care il transforma intr-un criminal. Stilul de viata ii se schimba: droguri, sex cu Julliette chiar in morga, inselandu-si astfel prietena. 
Cand colegii afla de existenta iubitei sale,Gwen Williamson, Ted realizeaza ca trebuie sa iasa din acesc joc pana nu ajunge si ea o victima. Astfel pune la cale un plan sa scape de colegii criminali. Lasa gazul deschis in morga in care lucrau ei de obicei, iar o scanteie il ajuta sa scape de o parte din ei. Leaderul grupului, dr.Jake Gallo, cel mai rau dintre toti, scapa si doreste razbunarea. 
Astfel reuseste sa o ucida pe iubita lui Ted, stiind ca aceasta este punctul lui sensibil. Ajunsa si ea la morga, Ted Grey doreste sa ii faca el insusi autopsia, pentru a afla cauzele exacte ale mortii. Parea crima perfecta. 
Finalul filmului este...greu de descris. Grey ii plateste lu Gallo cu aceiasi moneda. Grey il paralizeaza pe Gallo, acesta neputand miscandu-se, dar simtind orice. Il taie, ii deschide cavitatea toracica...si Gallo simtea totul dar nu putea face nimic. Scenea cea mai socanta. Era momentul in care platea pentru toate crimele facute.
Mai bine vedeti filmul.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu