miercuri, 3 februarie 2010

Visul libertatii

Acum 2 seri am avut un vis pe care nu cred ca il voi uita prea curand. Nu pot sa va dau toate detaliile pentru ca nu aveti cum sa le intelegeti, nu stiti tot ce mi s-a intamplat in ultima vreme.
 
Se facea ca eram in alt oras, plecasem la facultate. Eram singura, aveam la mine doar o geanta mare cu haine cred. In jurul meu erau blocuri de 4 etaje, impodobite cu lumini, ca acelea de Craciun, ce formau diferite mesaje. Stateam acolo si ma uitam in jur, gandindu-ma in care sa ma duc sa stau.


Am simtit o liberate totala. Puteam sa ma duc in orice parte voiam. Ar fi fost acelasi lucru. Nu conta. Nu putea nimeni sa imi zica ce sa fac. Nu depindeam de nimeni. Eram doar eu si gandurile mele. Independenta maxima. Simteam ca aveam putere. Un amalgam de sentimente se invartea in jurul meu. Era in loc magic din care nu voiam sa mai plec. Acolo nu puteam fi suparata, nimic nu ma putea afecta sau influenta. Cel mai important era ca nu depindeam de nimic.


Apoi m-am trezit. Am continuat sa ma gandesc la starea aia pe care o aveam in vis. Voiam sa o pastrez vie cat mai mult. Am realizat ca in realitate foarte greu poti sa fii independent 100%. Mereu vei depinde intr-o masura mai mica sau mai mare de cineva sau de ceva. Bani, casa, dragoste, prieteni, parinti, sefi. Dar putem sa incercam sa facem totul pentru libertatea noasta. Pentru ca merita.




P.S. Aseara am fost in cafeneaua aia Nescafe din Aurora Mall. Au tot felul de cafele, tot ce vrei. Recomand ciocolata calda, este cea mai buna din tot Buzaul.

2 comentarii: