marți, 25 mai 2010

Asteptare


Au trecut atatia ani de cand el nu mai e. Au trecut acele vremuri bune in care erau tineri si se iubeau. In care erau exact ca noi. I-am vazut atatia ani batrani incat imi e greu sa realizez ca si ei au fost tineri odata. Si indragostiti. L-a iubit mult, mi-a povestit multe despre el. Mi-ar fi placut sa il cunosc si eu. Acum ea stie ca nu o sa il mai vada niciodata. Dar in inima ei exista inca o mica speranta, pe care am putea numi-o mai mult dorinta, sa il mai vada o data. Macar o data. Sta si il asteapta sperand ca il va vedea intrand pe poarta. E imposibil, si stie si ea asta. Dar macar in sufletul ei isi poate imagina asta. Dupa atatia ani, acea flacara tot nu a pierit.
E fascinant cat de puternica poate fi dragostea uneori. Te poate face sa nu uiti pe cineva multa vreme dupa ce a murit, amintindu-ti mereu de vremurile placute petrecuta impreuna. Te poate face sa faci sacrificii care nu iti convin, pentru ca stii ca in final totul va fi bine. Pentru ca crezi in ceea ce ai. Si nu vrei sa iti pierezi increderea in relatia ta. Pentru ca acum tii prea mult si s-au format in tine sentimente intense. Ea poate reinvia in tine chiar si dupa ce credeai ca s-a dus, ca s-a stins totul. E nevoie de doar o clipa, doar o privire si  focul se poate aprinde iar. Te gandesti daca ai facut corect ce ai facut atunci, in trecut. Si in acel moment te gandesti daca in tot acest timp a fost stins cu adevarat.
Tanjim dupa afectiune, ne dorim o imbratisare si un sarut. E tot ce ne trebuie in unele momente ca sa fim fericiti. Aceste lucruri mici dar cu o putere enorma.
Despre dragoste si iubire se poate vorbi la infinit, pentru ca fiecare persoana o simte diferit si traieste alte experiente. Niciodata nu stii ce se poate intampla in viitor. Incercam sa il contolam cat putem, dar oare cat de mult intervine destinul?

3 comentarii:

  1. "ne dorim o imbratisare si un sarut. E tot ce ne trebuie in unele momente ca sa fim fericiti. Aceste lucruri mici dar cu o putere enorma."

    Yup..

    RăspundețiȘtergere
  2. Viitorul nu poate fi controlat si trebuie sa fii naiv sa gandesti asa. Cu toate astea mai bine controlam prezentul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ exceptiul: vroiam sa dau acelasi citat.
    :)

    RăspundețiȘtergere