marți, 22 iunie 2010

Carti, parfumuri si articole pentru copii

Pentru ca in ziua de azi totul se face pe fuga, si nu mai avem timp sa iesim in oras la cumparaturi, va prezint aceste 3 site-uri care cu siguranta va vor fi utile la un momentdat.


Karte este un site care chiar imi place. Poti alege din 20 000 de carti din toate domeniile. Zilnic apar cate 100 de carti noi. La comanda se poate aduce orice. Daca nu e in stoc ceea ce iti doresi in maxim 7 zile soseste. Daca doresti o carte din stainate, ea ajunge in 2-4 saptamani. In Bucuresti livrarea este gratuita. Cartile sunt la preturi mici, de editura. De asemenea, multe produse sunt la oferta, minus 20%. Profitati de ocazie.


Beauty Arena este un magazin online de parfumuri. Beneficiati de o gama larga de produse, la preturi mult ca mici ca cele din magazine. Taxele vamale si celelalte taxe sunt platite, ca dovada ca produsele sunt originale. Majoritatea sunt aduse din SUA. Puteti alege parfumuri pentru femei si barbati de la: Bvlgari, Adidas, Carolina Herrera, Lacoste, Hugo Boss, Escada, Givenchy, Vivienne Westwood, Calvin Klein, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Davidoff, etc. Si parfumuri pentru copii de la Disney, Bratz, Nickeldeon. Tot de aici mai puteti cumpara si produse pentru ingrijirea pielii de la Shiseido si Jil Sander, de o calitate foarte buna. Pentru diferitele ocazii puteti sa alegeti din seturile pentru cadouri, care au un pret deosebil. In Bucuresti livrarea este gratuita. 


Pitikot este locul ideal de unde puteti achizitiona produse pentru prichindelul vostru. Gama de produse oferite este foarte larga. Aici gasiti biberoane, suzete, articole pentru baita, produse de igiena, scaune auto, genti, carucioare copii, patuturi, premergatoare, jucarii in functie de varsta, carti copii, etc. Livrarea se face la domiciliu, asfel puteti sa economisiti timpul pierdut prin oras dupa cautarea celor dorite. 

Daca cumparati ceva de pe vreunu din aceste site-uri va rog sa imi lasati un comentariu. 

5 comentarii: