miercuri, 8 septembrie 2010

Pentru fetele cu boticuri roz


Vai..si cand le vad pe saracele pitzi fetite cum se chinuie sa mearga pe acele tocuri enorme, pe trotoarele distruse din orasul asta, parca mi se face mila de ele. Am vazut ieri 2 fete deastea care erau sa se impiedice de 3 ori in 10 metri. Dar cand ma gadesc ca ele au ales sa fie asa, parca ma umfla rasu si cheful de misto. Imbracate colorat, culoarea de baza fiind roz, obsedate de bronz, purtand tocuri inalte oriunde s-ar duce, si cu un machiaj aplicat cu bidineaua. Asa se prezinta ele. Le poti gasi cam peste tot. 
Ce sa zic despre sufletele lor pereche... Azi se cupleaza si a doua zi au la status "Te iubesc". Pai sunt tari fetele astea daca l-au facut pe prost sa le iubeasca intr-o zi. Sau ele sunt proaste daca il cred. Nu! Nu va iubeste. Toti vor doar sa va futa. El e baiat destept si obtine ce vrea, ca doar aia vrea. Pentru el ele sunt o mina de "aur" pe care o exploateza pana gaseste o mina noua. 
Apoi este al doilea tip, cocalarul fraier care chiar se indragosteste de ea. In viziunea lui, ea este perfecta. Este mai mult decat credea el ca va avea vreodata. Ea isi va da seama ca poate face orice cu el, asa ca il va folosi pana el va ramane fara bani sau se va plictisi de el apoi isi va gasi altul. 

Chiar va place sa strige toti pe strada dupa voi "ce buna esti", "ce faci papusa?", "ce te-as..." etc? Chiar asa oricine? Nu aveti putin respect pentru voi? Sunteti frumoase si fara chestiile specifice pitipoancelor. Puteti sa va futeti si fara sa fiti asa. Puteti sa va gasiti prieten si fara astea. Poate chiar unul care va merita mai mult. Pentru ca multe chiar nu sunteti proaste, doar va prostiti. 

Pentru fetele cu boticuri roz.

4 comentarii:

  1. Superb articolul si mare dreptate ai! Lumea e plina de pitipoance care cred ca la asta se rezuma toata viata lor. Fara rujul lor roz se simt pe o insula parasita... mi-e mila de ele ca is atat de proasta. Incearca sa se agate de un golan sau altul crezand ca la asta se rezuma viata dar se inseala... PITIPOANCELOR, INVATATI SA VA RESPECTATI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :-< N-ai ce sa le faci, ma.. chestia asta li se afla in sange deja, ca un viciu :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu cred ca pot avea parte de futaiuri altfel. aia vor,aia au. nu-i foarte greu :) daca toate ar fi inteligente, ar fi dezastru. asa avem si noi de cine face misto

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cocalarul se incadreaza in al 2-lea tip de baieti.. nu stii exact care cum e, poate i se pune pata din prima!
    Si pana la urma urmei nu ai zis decat 2 tipuri de baieti.. :)) Doar 2 tipuri de baieti exista? Ma rog, ar mai fi aia hybrid o sa spui.. dar lumea e mare :)
    Sa enumeri cate tipuri de persoane exista pe planeta mi se pare o munca de Sisif.. caci nu ai de unde sa stii! Pur si simplu :) Ca sunt rocker, manelisti, houseri.. ei iata ca e "ÉANNA" din Irlanda, ce a inventat un nou tip de muzica. Poate prietenul ei, caci daca nu v-ati prins e nume de fata :)) o sustine si ii devine si fan. Ghici ce? El nu asculta nici rock, nici house, nici manele.. el asculta genul acela de muzica ce l-a inventat prietenasa.. ce stiu eu.. :)
    Nu ai cum sa zici ca sunt 2 tipuri de baieti, si nu zic asta ca as fi eu baiat si m-am simtit ofensat :)) Dar nu ai cum :) Nici fetele nu-s "pitzipoance" si "restu" :)) Spor la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere