sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Motive

De ce e blogul o parte importanta din viata noastra? Pentru ca ne expunem aici particele din viata, chiar si cele mai intime povesti. Lucruri pe care nu le spunem nici celor mai buni prieteni, dar acceptam sa fie citite de necunoscuti. Oameni pe care nu i-am vazut niciodata, despre care nici nu stiu ca ma citesc. Este un jurnal deschis cunoasterii. 

De ce face lumea asta? De ce impartasim momente din viata noastra?

Poate din cauza de fericire extrema. Ne simtim asa de bine, incat vrem sa impartasim asta cu restul. Nu stiu daca stiati, dar starea de bine, fericirea, entuziasmul, sunt contagioase. Daca stam intr-un grup de oameni cu aceste caracteristici, starea noastra se va schimba. 

Dragostea... Dragostea e poate cel mai puternic sentiment. E sacru. Poate fi etern, dar si efemer.  Te schimba. Te face alt om. te poate aducea la maximul tau, scotand tot ce e mai bun din tine, facandu-te capabil de multe. Descoperi o cunoastere paradisiaca a lumii. Uneori intre dragoste si nebunie, obsesie, e linie subtire care poate disparea ca nisipul aruncat in vant. Si aceasta pasiune injectata in tine de catre dragoste te face sa scrii. Valuri de inspiratie se revarsa catre tine. Literele curg din tastarura sau din stilou. 

Ura, disperarea, nevoia de ajutor sau singuratatea sunt alte motive care te pot indemna sa scrii, oferindu-ti motivatia necesara. 

Oricare ar fi motivul tau, scrie din inima.

4 comentarii:

  1. Total deacord..uneori blogul poate fi si un refugiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu la toti dragostea se manifesta prin pasiune si putini sunt cei care atunci cand iubesc se bucura de o energie uriasa care daca nu e impartasita de catre partener se transforma in durere sau intr-o ura imensa,e cu 2 taisuri dragostea asta pe care o prezinti tu dar macar asa simti ca traiesti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,daca doresti un schimb de link,trimitem-mi un comentariu la http://itanytime.blogspot.com
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere